Duurzame cases

Voor tal van opdrachtgevers met duurzame ambities mochten we al het subsidietraject en de funding op ons nemen. Hier krijg je een idee voor wie we optimale resultaten in subsidies en financiering mogelijk hebben gemaakt.

Filteren:

Arma Keukens en Sanitair

Door de groei van Arma begon het bestaande pand te klein te worden, reden genoeg om op zoek te gaan naar alternatieve huisvesting. Al snel werd een geschikt kavel gevonden. Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het nieuwe pand moest dan ook passen bij dit ideaal, uiteraard zonder concessies te doen aan de praktische wensen.

ECS Holland

ECS Holland heeft maar één missie: Nederland CO2 neutraal te maken! Dit Nederlandse innovatieve elektrificatiebedrijf heeft verschillende systemen ontwikkeld om zware bouwmachines te elektrificeren, zodat de werkzaamheden CO2 neutraal kunnen worden uitgevoerd en aan de stikstok eis voldaan kan worden.

Green Road Equipment 3

De Nederlandse bouwsector is al jarenlang in de greep van de stikstofcrisis. Of het nu gaat om nieuwbouwwijken, windmolenparken of snelwegen; vele bouwprojecten zijn uitgesteld of vertraagd sinds de Raad van State in mei 2019 besloot dat het Nederlandse stikstofbeleid niet spoort met Europese richtlijnen.

Leadax 5

Leadax is een echte aanjager van de circulaire economie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van circulaire producten uit onbestemd afval die de waterafdichting van gebouwen waarborgen. Voor ontwikkelaars en producten van zulke innovatieve producten zijn er vaak mogelijkheden met betrekking tot subsidie. Daarom klopte Leadax bij Venntiv aan om de mogelijkheden te onderzoeken.

PreZero 7

PreZero is een internationale milieudienstverlener die zich inzet voor het verminderen van afval en het gebruik van natuurlijke grondstoffen door te streven naar ‘100% recycling’. In 2019 had het bedrijf het doel om het meest geavanceerde PMD-sorteercentrum van Nederland neer te zetten. Om dit te realiseren zocht PreZero ondersteuning bij Venntiv in het zoeken naar passende subsidiemogelijkheden.

SolarDuck

SolarDuck heeft de ambitie de wereld te voorzien van schone zonne-energie. Ze genereren offshore zonne-energie met behulp van de nieuwste technologie. Volledig schaalbaar om te voldoen aan specifieke lokale vereisten wereldwijd.

Solarge 10

Het van oorsprong Eindhovense bedrijf Solarge ontwikkelt solar technologie waarmee het bedrijf leidend wil zijn in versnelling van de energietransitie. Om haar ambities te verwezenlijken zocht Solarge samenwerking met Venntiv en werden mogelijkheden gevonden voor subsidie vanuit de Topsector Energie.

Unified International 12

Unified International ontwikkelt ’s werelds eerste grotere passagiersvliegtuig (40-80 zitplaatsen) op vloeibare groene waterstof en is daarmee een drijvende kracht in de verduurzaming van de luchtvaartsector.

Uppact 14

Uppact is een jonge en zeer ambitieuze onderneming dat met haar innovatieve en unieke UnWastor technologie moeilijk te recyclen afvalstromen wil verwerken tot nieuwe materialen en recyclebare producten. Om zo naar een 100% circulaire wereld met zero waste te gaan.

Onze opdrachtgevers

Cases 16
Cases 18
Cases 20
Cases 22
Cases 24
Cases 26

Wil je meer weten over de cases?

Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaand formulier of neem direct contact op met onze expert.

    Cases 28
    Ronald Poppens
    Consultant circulaire economie