Duurzame cases

Voor tal van opdrachtgevers met duurzame ambities mochten we al het subsidietraject en de funding op ons nemen. Hier krijg je een idee voor wie we optimale resultaten in subsidies en financiering mogelijk hebben gemaakt.

Filteren:

Green Road Equipment 1

De Nederlandse bouwsector is al jarenlang in de greep van de stikstofcrisis. Of het nu gaat om nieuwbouwwijken, windmolenparken of snelwegen; vele bouwprojecten zijn uitgesteld of vertraagd sinds de Raad van State in mei 2019 besloot dat het Nederlandse stikstofbeleid niet spoort met Europese richtlijnen.

Leadax 3

Leadax is een echte aanjager van de circulaire economie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van circulaire producten uit onbestemd afval die de waterafdichting van gebouwen waarborgen. Voor ontwikkelaars en producten van zulke innovatieve producten zijn er vaak mogelijkheden met betrekking tot subsidie. Daarom klopte Leadax bij Venntiv aan om de mogelijkheden te onderzoeken.

PreZero 5

PreZero is een internationale milieudienstverlener die zich inzet voor het verminderen van afval en het gebruik van natuurlijke grondstoffen door te streven naar ‘100% recycling’. In 2019 had het bedrijf het doel om het meest geavanceerde PMD-sorteercentrum van Nederland neer te zetten. Om dit te realiseren zocht PreZero ondersteuning bij Venntiv in het zoeken naar passende subsidiemogelijkheden.

Solarge 7

Het van oorsprong Eindhovense bedrijf Solarge ontwikkelt solar technologie waarmee het bedrijf leidend wil zijn in versnelling van de energietransitie. Om haar ambities te verwezenlijken zocht Solarge samenwerking met Venntiv en werden mogelijkheden gevonden voor subsidie vanuit de Topsector Energie.

Uppact 9

Uppact is een jonge en zeer ambitieuze onderneming dat met haar innovatieve en unieke UnWastor technologie moeilijk te recyclen afvalstromen wil verwerken tot nieuwe materialen en recyclebare producten. Om zo naar een 100% circulaire wereld met zero waste te gaan.

Uptrends 11

Uptrends heeft zich over de jaren gespecialiseerd in het verbeteren en ontwikkelen van websites en datapoints. Sinds 2007 biedt Uptrends een monitoringplatform voor bedrijven van elke omvang. Innovatieve software wordt continue gebouwd om de online aanwezigheid van klanten constant te verbeteren.

Onze opdrachtgevers

Cases 13
Cases 15
Cases 17
Cases 19
Cases 21
Cases 23

Wil je meer weten over de cases?

Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaand formulier of neem direct contact op met onze expert.

    Cases 25
    Ronald Poppens
    Expert duurzame voedselproductie en landbouw