Duurzame mobiliteit

We willen allemaal veilig en comfortabel kunnen reizen, nu en in de toekomst. Tegelijkertijd zijn ons verkeer en het transporteren van goederen verantwoordelijk voor bijna een kwart van de CO2-uitstoot in Nederland. Duurzame mobiliteit gaat over de uitdaging een evenwicht te bereiken tussen bereikbaarheid, economie, leefmilieu en klimaat. De manier waarop wij ons verplaatsen verandert in rap tempo. De elektrische auto raakt langzaamaan ingeburgerd en zowel in de bestaande stad als bij gebiedsontwikkelingen zien we deelmobiliteit haar intrede doen. Door deze innovaties op de juiste manier in te zetten, met de lokale kennis en inzichten, kunnen we de ontwikkelingen in mobiliteit gebruiken om gebieden leefbaarder, duurzamer en schoner in te richten.

  • Venntiv heeft veel sectorervaring. Onze specialisten kennen de sector als hun broekzak en weten naadloos je project te koppelen aan de juiste regeling.
  • Veel regelingen werken op basis van een zogenaamde ‘tender’. Dit betekent dat projecten gerangschikt worden op basis van criteria. Onze meerwaarde ligt in het optimaal combineren van jouw plannen en de uitgangspunten van regeling. Zo kunnen wij de accenten op de juiste plek leggen, waardoor de scoringskansen van je project groter worden.
  • Venntiv heeft een breed netwerk waardoor het eenvoudig is jullie project (indien gewenst) te koppelen aan andere partijen waardoor de slaagkans van een aanvraag wordt verhoogd.
Neem contact op
Duurzame mobiliteit

Bij deze expertise zijn de volgende Sustainable Development Goals van toepassing:

Bespaar tijd en geld met subsidieadvies over duurzame mobiliteit

Bij Venntiv werken experts, stuk voor stuk met een sterke motivatie om hun kennis en ervaring in dienst te stellen van een beter klimaat en milieu. Dat doen zij onder meer door je te helpen met het realiseren van je groene transitie, investering of innovatie. Van onderzoek en strategisch innovatieadvies, projectontwikkeling en het aanvragen van subsidies en financiering tot en met de begeleiding bij de exploitatie en realisatie van impactvolle projecten.

Venntiv als subsidieadviseur

Weet je wat wij het liefste doen? Jouw organisatie helpen met het versnellen van je groene ambitie. Of het nu gaat om de transitie naar duurzame energie, een lineaire naar een circulaire economie, of zero-emissie mobiliteit; een toekomstbestendige wereld maken we samen. De tijd van treuzelen is voorbij!

Innovatie en duurzaamheid zitten in ons DNA, het realiseren van een groene toekomst zit in ons hart. Als circulaire economie-experts lopen wij voorop. Een duurzamere wereld: daar gaan én staan wij voor. Niet alleen voor de huidige generatie, maar ook voor generaties na ons!

Subsidies voor duurzame mobiliteit

Duurzame mobiliteit 2

MIA\Vamil

Wil jij als ondernemer investeren in een duurzame en/of milieuvriendelijk bedrijfsmiddel? Maak dan gebruik van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en/of Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Je krijgt met de MIA\VAMIL fiscaal voordeel voor bedrijfsmiddelen die op de Milieulijst staan.
AanZET subsidie voor investeringen in schone zero-emissie trucks

AanZET subsidie

Wil jouw bedrijf investeren in zero-emissie trucks en de transportsector helpen verduurzamen? Met de Aanschafsubsidie Zero Emissie Trucks (AanZET) kun je subsidie ontvangen. De subsidie verkleint het prijsverschil tussen een ‘klassieke’ dieseltruck en een schone zero-emissie (volledig uitstootvrije) truck.

Cases duurzame mobiliteit

Voor tal van opdrachtgevers met duurzame ambities mochten we al het subsidietraject en de funding op ons nemen. Hier krijg je een idee voor wie we optimale resultaten in subsidies en financiering mogelijk hebben gemaakt.

Onze opdrachtgevers

Duurzame mobiliteit 5
Duurzame mobiliteit 7
Duurzame mobiliteit 9
Duurzame mobiliteit 11
Duurzame mobiliteit 13
Duurzame mobiliteit 15

Wil je meer weten over duurzame mobiliteit?

Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaand formulier of neem direct contact op met onze expert.

    Duurzame mobiliteit 17
    Sjanne Wolterink
    Consultant duurzame energie