Diensten van Venntiv

Ons werk is onder te verdelen in verschillende diensten, maar wij bieden je een totaalpakket. Alles onder één dak. Voor iedere fase in het proces bieden wij de juiste ondersteuning. Wij hebben de kennis en ervaring om jouw ideeën, investeringen en projecten financieel mogelijk te maken.

Subsidieadvies

Duurzaam ondernemen, innoveren of internationaal ondernemen. Venntiv heeft subsidie expertise op elk terrein, in iedere markt en in de kleinste niche. We koppelen subsidies en overheidsleningen aan de ambities van de onderneming.

Duurzame financiering

Subsidies zijn niet altijd toereikend waardoor er behoefte kan ontstaan aan aanvullende liquiditeiten. Financiering kan dan een oplossing zijn.

Compliance

Professionele begeleiding in compliance vermindert de administratieve lasten, bespaart tijd, vergroot gemak en realiseert een succesvolle uitvoering van het subsidieproject.

De opdrachtgevers van Venntiv

Voor tal van opdrachtgevers met duurzame ambities mochten we al het subsidietraject en de funding op ons nemen. Hier krijg je een idee voor wie we optimale resultaten in subsidies en financiering mogelijk hebben gemaakt.

De groene cijfers van Venntiv

Diensten 3
0
Subsidies aangevraagd
Diensten 5
0
mln
Funding opgehaald
Diensten 7
0
ton
C02 bespaard

Onze opdrachtgevers

Diensten 9
Diensten 11
Diensten 13
Diensten 15
Diensten 17
Diensten 19

Vragen neem contact op?

Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaand formulier of neem direct contact op met Siegfried.

    Diensten 21
    Siegfried Doetjes
    Managing director