Compliance dienstverlening van Venntiv

Heb je een subsidieaanvraag ingediend en een positieve beschikking ontvangen? Gefeliciteerd. Na dit goede nieuws is het nu zaak de toekenning om te zetten in het daadwerkelijk realiseren van het project om daadwerkelijk recht te krijgen op het toegekende subsidiebedrag.

Een positieve verleningsbeschikking komt vaak samen met een verantwoordingstraject waarbij een groot aantal voorwaarden en verplichtingen gewaarborgd moeten worden om het daadwerkelijke recht op de toegekende subsidiebedrag te behouden. Hier ondersteunen we je graag bij.

  • Maak gebruik van onze kennis en ervaring – Iedere subsidie heeft zijn eigen regels en verplichtingen. Onze experts kennen deze regels en hebben de juiste ervaring om ze te vertalen naar een optimale projectbegeleiding voor jouw bedrijf.
  • Maximaliseer je kans op het verkrijgen van de toegekende subsidie – De subsidie wordt vaak pas (volledig) uitbetaald als je projectadministratie volledig op orde is. Of dit zo is, beoordeelt de subsidieverstrekker. Wij weten echter waar zij naar kijken en hoe jouw projectadministratie eruit moet zien.
  • Wordt ontzorgd in het lezen de kleine lettertjes en voel de ruimte om je te focussen op je core-business – De voorwaarden en verplichtingen zijn vaak erg gedetailleerd, iets waar geen ondernemer op zit te wachten. Onze experts weten waar ze op moeten letten en attenderen je op deze soms niet logische kleinigheden. Ruimte voor jou om je te focussen op wat echt belangrijk is.
Neem contact op
Compliance

Wil je meer weten over compliance?

Neem direct contact op met onze expert.

Administratieve ondersteuning bij subsidies

Subsidieaanvragen en compliance zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Jouw project kan gevaar lopen als je vooraf, tijdens of achteraf niet aan kunt tonen dat je aan de subsidievoorwaarden voldoet.

Professionele begeleiding in compliance vermindert de administratieve lasten, bespaart tijd, vergroot gemak en realiseert een succesvolle uitvoering van het subsidieproject.

Ons doel: samen toewerken naar het zo optimaal mogelijk benutten van de toegezegde voordelen!

Geheel ontzorgd van A tot Z

Onze compliance experts kunnen je geheel ontzorgen door van A tot Z ondersteuning te bieden bij het naleven van deze voorwaarden en verplichtingen. Denk hierbij aan:

  • Informeren over alle subsidieverplichtingen middels een overzichtelijk handboek/factsheet en een kick-off presentatie.
  • Het bewaken deadlines: wordt altijd tijdig geïnformeerd over je verplichtingen waardoor je geen enkele datum mist.
  • Het ‘subsidieproof’ inrichten van je inhoudelijke en financiële projectadministratie en het controleren hiervan.
  • Verzorgde communicatie met de subsidieverstrekkende instantie.
  • Het voorbereiden van en het aanwezig zijn tijdens een accountantscontrole of controle door de subsidievestrekkende instantie.
  • Het opstellen van wijzigingsverzoeken.
  • Begeleiding bij het samenstellen en indienen van de eindrapportage.

Andere diensten van Venntiv

Wij passen onze ondersteuning aan op de verschillende fasen van het proces en beschikken over de vereiste expertise en ervaring om jouw ideeën, investeringen en projecten financieel mogelijk te maken.

Subsidieadvies

Duurzaam ondernemen, innoveren of internationaal ondernemen. Venntiv heeft subsidie expertise op elk terrein, in iedere markt en in de kleinste niche. We koppelen subsidies en overheidsleningen aan de ambities van de onderneming.

Duurzame financiering

Subsidies zijn niet altijd toereikend waardoor er behoefte kan ontstaan aan aanvullende liquiditeiten. Financiering kan dan een oplossing zijn.

Onze opdrachtgevers

Compliance 3
Compliance 5
Compliance 7
Compliance 9
Compliance 11
Compliance 13
Venntiv kantoor-2

Subsidies

Ontdek welke subsidie kansen er zijn

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Wil je direct ontdekken welke subsidies interessant kunnen zijn voor jouw organisatie? Doe de gratis online subsidiescan. Binnen 5 minuten heb je meer inzicht en ontvang je relevante tips en tricks die je verder kunnen helpen.

Gratis online subsidiescanContact opnemen

Wil je meer weten over compliance?

Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaand formulier of neem direct contact op met onze expert.