Subsidieadvies van Venntiv

De regelingen voor subsidie, financiering en andere financiële steun zijn ingewikkeld en ze veranderen constant. Nederland alleen al kent ruim 3.500 regelingen voor bedrijven. Venntiv geeft je overzicht, inzicht en slagkracht als het om subsidie en financiering gaat. We helpen je vlekkeloos met de meest toegepaste regelingen. Is de uitdaging groter en complexer? En wil je geen enkele kans missen? Met Venntiv kies je voor een specialist met bovengemiddelde drive en inventiviteit.

  • Venntiv heeft veel sectorervaring. Onze specialisten kennen de sector als hun broekzak en weten naadloos je project te koppelen aan de juiste regeling.
  • Veel regelingen werken op basis van een zogenaamde ‘tender’. Dit betekent dat projecten gerangschikt worden op basis van criteria. Onze meerwaarde ligt in het optimaal combineren van jouw plannen en de uitgangspunten van regeling. Zo kunnen wij de accenten op de juiste plek leggen, waardoor de scoringskansen van je project groter worden.
  • Venntiv heeft een breed netwerk waardoor het eenvoudig is jullie project (indien gewenst) te koppelen aan andere partijen waardoor de slaagkans van een aanvraag wordt verhoogd.
Neem contact op
Subsidieadvies 1

Geef je ideeën de beste kans

Venntiv helpt koplopers vooruit door hun ambities op het gebied van duurzaamheid en innovatie maximale realisatiekracht te geven. Onze subsidiespecialisten alles uit subsidies, overheidsleningen, financieringen en belastingvoordelen. Waar ligt je ambitie? Innovatie, nieuwe technologie op de markt brengen, vermarkten, duurzaam bouwen? Venntiv creëert de funding impact.

Funding impact

We stoppen niet bij adviseren. We dienen de concrete aanvraag in en schrijven de business- en projectplannen. Als je wilt kunnen we ook de -verplichte- administratie en eindrapportage geheel voor onze rekening nemen. We formuleren, onderbouwen en presenteren je plannen op de juiste manier. Zo sluiten jouw ambities exact aan op die van overheden en geldverstrekkers.

Hoe gaan we te werk?

Subsidieadvies 3

1. Identify

Het spotten en ontwikkelen van kansen

Subsidieadvies 4

2. Qualify

Opstellen actieplan

Subsidieadvies 5

3. Apply

Het aanvragen van subsidies

Subsidieadvies 6

4. Comply

Voldoen aan verplichtingen verleende subsidies

Venntiv kantoor-2

Subsidies

Ontdek welke subsidie kansen er zijn

Benieuwd naar de mogelijkheden voor je organisatie? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Wil je direct weten welke subsidies interessant voor je organisatie kunnen zijn? Doe de gratis online subsidiescan. Binnen 5 minuten heb je meer inzicht en krijg je relevante tips and tricks.

Gratis online subsidiescanContact opnemen

Onze opdrachtgevers

Subsidieadvies 8
Subsidieadvies 10
Subsidieadvies 12
Subsidieadvies 14
Subsidieadvies 16
Subsidieadvies 18

Wil je meer weten over subsidieadvies?

Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaand formulier of neem direct contact op met onze expert.

    Subsidieadvies 20
    Siegfried Doetjes
    Managing director