Subsidieadvies van Venntiv

Overzicht van subsidies voor bedrijven in Nederland

De regelingen voor subsidie, financiering en andere financiële steun zijn ingewikkeld en ze veranderen constant. Nederland alleen al kent ruim 3.500 regelingen voor bedrijven. Venntiv heeft de expertise om je hierin wegwijs te maken en je te adviseren over de beste opties voor jouw projecten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en helpen je vlekkeloos door de meest toegepaste regelingen heen. Als de uitdaging groot of complex is, hoef je geen enkele kans te missen met Venntiv als betrouwbare en innovatieve partner voor subsidieadvies.

  • Venntiv heeft veel sectorervaring. Onze specialisten kennen de sector als hun broekzak en weten naadloos je project te koppelen aan de juiste regeling.
  • Veel regelingen werken op basis van een zogenaamde ‘tender’. Dit betekent dat projecten gerangschikt worden op basis van criteria. Onze meerwaarde ligt in het optimaal combineren van jouw plannen en de uitgangspunten van regeling. Zo kunnen wij de accenten op de juiste plek leggen, waardoor de scoringskansen van je project groter worden.
  • Venntiv heeft een breed netwerk waardoor het eenvoudig is jullie project (indien gewenst) te koppelen aan andere partijen waardoor de slaagkans van een aanvraag wordt verhoogd.
Overzicht subsidiesNeem contact op
Subsidieadvies

Wil je meer weten over subsidieadvies?

Neem direct contact op met onze expert.

Subsidieadvies 1
Siegfried Doetjes
Managing director

Specialisten met sectorervaring

Venntiv heeft veel sectorervaring. Onze specialisten kennen jouw sector als hun broekzak en weten naadloos je project te koppelen aan de juiste regeling. Veel regelingen werken op basis van een zogenaamde ‘tender’. Dit betekent dat projecten gerangschikt worden op basis van criteria. Onze meerwaarde ligt in het optimaal combineren van jouw plannen en de uitgangspunten van regelingen. Zo kunnen wij de accenten op de juiste plek leggen, waardoor de scoringskansen van je project groter worden. Venntiv heeft een breed netwerk waardoor het eenvoudig is jullie project (indien gewenst) te koppelen aan andere partijen waardoor de slaagkans van een aanvraag wordt verhoogd.

Subsidieadvies voor jouw ideeën

Geef je ideeën de beste kans met Venntiv door hun ambities op het gebied van duurzaamheid en innovatie maximale realisatiekracht te geven. Onze subsidiespecialisten weten alles uit subsidies, overheidsleningen, financieringen en belastingvoordelen te halen om jouw ambities waar te maken. Waar ligt je ambitie? Innovatie, nieuwe technologie op de markt brengen, vermarkten, duurzaam bouwen? Venntiv creëert de funding impact.

Funding impact

We stoppen niet bij subsidieadvies. We dienen ook concrete aanvragen in en schrijven business- en projectplannen. Als je wilt kunnen we ook de -verplichte- administratie en eindrapportage geheel voor onze rekening nemen. Wij formuleren, onderbouwen en presenteren je plannen op de juiste manier. Zo sluiten jouw ambities exact aan op die van overheden en geldverstrekkers.

Duurzame financiering

Hoe gaan we te werk?

Subsidieadvies 4

1. Identify

Het spotten en ontwikkelen van kansen

Subsidieadvies 5

2. Qualify

Opstellen actieplan

Subsidieadvies 6

3. Apply

Het aanvragen van subsidies

Subsidieadvies 7

4. Comply

Voldoen aan verplichtingen verleende subsidies

Waarom subsidieadvies van belang is voor ondernemers

Subsidies zijn een belangrijk middel voor bedrijven om investeringen te doen en duurzame projecten te realiseren. Maar hoe weet je welke regelingen er mogelijk zijn en hoe je deze kunt aanvragen? Om alles uit subsidies te halen kun je niet zonder de gedegen expertise en het subsidieadvies van een strategische partner zoals Venntiv.

Subsidies: waarom zijn ze belangrijk?

Subsidies kunnen een belangrijke rol spelen bij het realiseren van investeringen en duurzame projecten. Het gaat hierbij om financiële steun vanuit de overheid voor bijvoorbeeld innovatie, energiebesparing, duurzame mobiliteit. Door deze financiële ondersteuning wordt het voor bedrijven makkelijker om bepaalde investeringen te doen en projecten te realiseren. Dit heeft niet alleen voordelen voor het bedrijf zelf, maar ook voor de maatschappij als geheel. Zo draagt het bij aan een duurzame toekomst en een gezonde economie.

Waar moet je op letten bij subsidieaanvragen?

Het aanvragen van subsidies kan een complex proces zijn. Er zijn tal van regelingen waar je als ondernemer mogelijk voor in aanmerking komt. Het is belangrijk om te weten welke regelingen er zijn en welke voorwaarden er gelden. Daarnaast is het van belang om te weten welke documenten er nodig zijn en hoe je een goede aanvraag opstelt.

De expertises van Venntiv

De regelingen voor subsidies zijn ingewikkeld en ze veranderen constant. Venntiv heeft expertise op elk terrein, in iedere markt en in de kleinste niche.

De opdrachtgevers van Venntiv

Voor tal van opdrachtgevers met duurzame ambities mochten we al het subsidietraject en de funding op ons nemen. Hier krijg je een idee voor wie we optimale resultaten in subsidies en financiering mogelijk hebben gemaakt.

Andere diensten van Venntiv

Onze ondersteuning is afgestemd op elke fase van het proces, en we hebben de expertise en ervaring om jouw ideeën, investeringen en projecten financieel haalbaar te maken.

Duurzame financiering

Subsidies zijn niet altijd toereikend waardoor er behoefte kan ontstaan aan aanvullende liquiditeiten. Financiering kan dan een oplossing zijn.

Compliance

Professionele begeleiding in compliance vermindert de administratieve lasten, bespaart tijd, vergroot gemak en realiseert een succesvolle uitvoering van het subsidieproject.

Onze opdrachtgevers

Subsidieadvies 10
Subsidieadvies 12
Subsidieadvies 14
Subsidieadvies 16
Subsidieadvies 18
Subsidieadvies 20
Venntiv kantoor-2

Subsidies

Ontdek welke subsidie kansen er zijn

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Wil je direct ontdekken welke subsidies interessant kunnen zijn voor jouw organisatie? Doe de gratis online subsidiescan. Binnen 5 minuten heb je meer inzicht en ontvang je relevante tips en tricks die je verder kunnen helpen.

Gratis online subsidiescanContact opnemen

Wil je meer weten over subsidieadvies?

Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaand formulier of neem direct contact op met onze expert.

    Subsidieadvies 1
    Siegfried Doetjes
    Managing director