Subsidies

Check waar op dit moment de beste mogelijkheden liggen in het speelveld waar je actief bent. Weet je niet goed voor welke regeling jouw project in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

Filteren:

AanZET subsidie voor investeringen in schone zero-emissie trucks

Wil jouw bedrijf investeren in zero-emissie trucks en de transportsector helpen verduurzamen? Met de Aanschafsubsidie Zero Emissie Trucks (AanZET) kun je subsidie ontvangen. De subsidie verkleint het prijsverschil tussen een ‘klassieke’ dieseltruck en een schone zero-emissie (volledig uitstootvrije) truck.

Circulaire Ketenprojecten 1

Wil je samen met andere ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) een circulair product of circulaire dienst ontwerpen? Of wil je processen of businessmodel circulair organiseren? En wil je daarvoor hulp van een ervaren procesbegeleider? De subsidie circulaire ketenprojecten kan je hierbij ondersteunen.

DEI+ regeling

DEI+ (Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie) is een subsidieregeling van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat in Nederland, die gericht is op het stimuleren van innovatieve energieprojecten en het versnellen van de energietransitie.

DGGF 4

Wil je zaken doen in een opkomende markt of een ontwikkelingsland? Kun je hulp gebruiken bij het rondkrijgen van de financiering? De overheid ondersteunt met leningen, participaties, garanties, exportkredietverzekeringen en exportfinancieringen met terugbetaalverplichting via het Dutch Good Growth Fund (DGGF).

Ontdek internationale groeimogelijkheden met DHI-subsidie!

Heb je internationale ambities en interesse in opkomende, reeds ontwikkelde of ontwikkelingsmarkten? Wil je mogelijke afnemers overtuigen van jouw technologie? Of wil je daar een project uitvoeren of investeren in een onderneming? Dan is de DHI subsidie wellicht interessant voor je.

DKTI 7

Heeft jouw organisatie een transportoplossing met een lage of geen CO2-uitstoot? Of wil je samen met andere organisaties kennis opdoen met de inzet van zero-emissie (ZE) vrachtwagens, transportmiddelen of mobiele werktuigen? Via de Demonstratieregeling Klimaat Technologieën en Innovaties (DKTI-Transport) kun je in aanmerking komen voor subsidie.

Ontdek internationale groeimogelijkheden met DHI-subsidie!

Wil je ondernemen in het buitenland? En heb je moeite om de financiering rond te krijgen? Het Dutch Trade and Investment Fund (DTIF) biedt leningen, garanties en exportfinanciering. Zo kom je snel een stap verder met jouw internationale ambities.

EIA 2024 - Wijzigingen Energielijst

De EIA (Energie-investeringsaftrek) is een fiscale regeling die Nederlandse ondernemers ondersteunt bij het investeren in energiebesparende maatregelen en duurzame technieken. Hierdoor kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energieopwekking. In 2023 wordt in totaal € 249 miljoen beschikbaar gesteld

HER+ 11

Ben je bezig met vernieuwende projecten die leiden tot CO2-vermindering in 2030? Dan sluit jouw project wellicht aan op de subsidieregeling Hernieuwbare Energietransitie (HER+). Deze regeling is gericht op het stimuleren van hernieuwbare energieproductie in combinatie met het realiseren van CO2-vermindering. Het is ook belangrijk dat de ontwikkelingen leiden tot een reductie in de kostprijs van een energie technologie.

Onze opdrachtgevers

Subsidies 13
Subsidies 15
Subsidies 17
Subsidies 19
Subsidies 21
Subsidies 23

Wil je meer weten over subsidies?

Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaand formulier of neem direct contact op met onze expert.

    Subsidies 25
    Sjanne Wolterink
    Consultant duurzame energie