Werken bij Venntiv

Wil jij werken in een inspirerende, jonge en dynamische werkomgeving? Waar je met jouw enthousiasme en ambitie het verschil kan maken in de energietransitie en de circulaire economie? Waar hard werken wordt afgewisseld met ontspanning? En volop aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling? Kom werken bij Venntiv!

Wij zijn een snel groeiend financieel adviesbureau op het gebied van duurzaamheid. In een snel veranderende wereld is impact maken belangrijker dan ooit. Samen werken we aan de meest vooruitstrevende duurzame en innovatieve projecten. Hierbij helpen we bedrijven bij het binnenhalen met zowel publieke als private financiering. Door jou wordt het kleine steentje weggenomen waardoor de grote aan het rollen wordt gebracht. Je maakt hierdoor echt het verschil, niet alleen voor de klant maar ook voor een betere wereld.

Vragen? Neem contact opBekijk alle vacatures

Verantwoordelijkheid

We moedigen je aan om verder te denken en bieden je de vrijheid en ruimte om zelf initiatieven te ondernemen. Persoonlijke groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk! Je krijgt van ons veel verantwoordelijkheid op diverse taken waardoor je in een korte tijd, grote zelfstandigheid creëert.

Meer dan alleen werken

Natuurlijk is werken belangrijk, maar er is ook altijd ruimte in de agenda voor ontspanning en plezier. Naast onze jaarlijkse teamuitjes en feestjes, zijn we altijd in voor spontane lunches, wandelingen en borrels. Ben jij er de volgende keer bij?

Vacatures

Belangrijkste wijzigingen in de EIA en Energielijst 2023

Op zoek naar een baan waarbij je bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie? Lees dan snel verder!

Subsidieconsultant ICT en softwareontwikkeling 1

We zoeken een enthousiaste consultant die ondernemers in de software en ICT ondersteunt bij hun ontwikkeling. Ben jij die persoon? Lees dan snel verder!

Open sollicitatie 3

Heb je geen geschikte vacatures kunnen vinden maar denk jij dat je de perfecte aanvulling bent op het team van Venntiv? Stuur dan nu je open sollicitatie in. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s om ons team te versterken.

“Als compliance officer ben ik verantwoordelijk voor de naleving van de voorwaarden en verplichtingen waar onze klanten bij een subsidieproject aan moeten voldoen. De vrijheid en verantwoordelijkheid die ik in mijn rol krijg is groot. Dit motiveert ontzettend deze verantwoordelijkheid te nemen en om het meeste uit je werkdag te halen. Het is fantastisch om deze rol te mogen vervullen binnen het gezelligste team van Apeldoorn!”

Werken bij 17
Jurgen van der Meer

Compliance officer

“Venntiv is een bedrijf waar (bijna) alles kan. Ik heb bewust gekozen voor een klein bedrijf omdat je daar juist het verschil kunt maken en niet slechts een klein radertje in een groot geheel bent. Bij Venntiv krijg je vanaf dag één veel verantwoordelijkheid, maar hulp is nooit ver te zoeken. Naast deze verantwoordelijkheid vind ik de hoge diversiteit in projecten en klanten binnen het duurzaamheidskader erg leuk, zeker omdat je hierdoor een snelle persoonlijke ontwikkeling doormaakt.”

Werken bij 19
Sjanne Wolterink

Consultant duurzame energie

“Mijn rol als adviseur is erg divers; ik ben verantwoordelijk voor het opstellen en begeleiden van subsidietrajecten, maar ook het onderhouden van klantrelaties. Door de diversiteit in projecten, verveelt het nooit. Bij Venntiv heb ik de vrijheid en ruimte om mijzelf verder te ontwikkelen en heb ik de kans gegrepen om meer te specialiseren in de wereld van de ICT. Dit in combinatie met hele leuke collega’s en prettige werksfeer zorgt ervoor dat ik met veel energie en motivatie mijn rol kan uitvoeren!”

Werken bij 21
Jeroen Nielen

Consultant ICT en softwareontwikkeling

“Door mijn afwisselende werkzaamheden is geen dag hetzelfde. Je krijgt bij Venntiv alle ruimte om zelf initiatieven te nemen, fouten te maken (en van te leren) en je persoonlijk te ontwikkelen. Maar wat voor mij het aller belangrijkste is, is de fijne cultuur met hardwerkende, behulpzame maar bovenal gezellige collega’s die naast werken altijd in zijn voor een kletspraatje, wandeling in de pauze of het drinken van een borreltje! “

Werken bij 23
Willemijn Appel

Management assistent

Wil je meer weten over werken bij Venntiv?

Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaand formulier of neem direct contact op met Siegfried.

    Werken bij 25
    Siegfried Doetjes
    Managing director