Online masterclass: duurzaamheid loont!

Online masterclass: duurzaamheid loont!

Het is al een tijdje hot, maar de overheid begint zich nu pas te realiseren dat het zonder ondernemers niet gaat lukken. De kosten voor het verduurzamen van het businessmodel waren voor ondernemers vaak te hoog, waardoor een drastische verduurzaming niet rendabel was. Tot nu! COVID heeft zowaar ook tot iets positiefs geleid. De overheid pompt miljoenen in economisch herstel en stuwt die miljoenen nu naar ondernemers. Waarom? Om bedrijven, en daarmee baanzekerheid, veilig te stellen voor de toekomst.

Over dit evenement

Door slim gebruik te maken van subsidies en andere steunmaatregelen is het mogelijk een nog scherpere business case ontwikkelen en tegelijkertijd meehelpen aan de verduurzaming. Er zijn miljoenen euro’s beschikbaar om ons groener uit de COVID-crisis te investeren. Denk niet alleen aan grote innovaties, ook ‘dichter bij huis’ zijn meer mogelijkheden dan je denkt. Met subsidies en de juiste vorm van financiering kun je niet alleen een goede businesscase ontwikkelen, maar help je ook klimaatverandering tegen te gaan. Of je nu investeert in een innovatief proces of simpelweg alleen maar energie gaat besparen, vaak kun je slim gebruik maken van subsidies.

Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van toekomstige wet- en regelgeving. Zo is het vanaf 2023 verplicht dat jouw bedrijfspand minimaal energielabel C heeft. De overheid had hier al verschillende financiële stimulansen voor ontwikkeld. Hier komen er binnenkort nog een aantal bij. Door deze middelen slim te gebruiken wordt jouw pand toekomstbestendig en loop je niet achter de feiten aan.

Duurzaamheid loont. Door slim van subsidies gebruik te maken realiseer je gemakkelijk drievoudig dividend. Een scherpe businesscase, vooroplopen én bijdragen aan een beter klimaat.

Wil jij weten hoe dit bij jouw bedrijf kan worden toegepast? Volg dan de online masterclass duurzaamheid loont.

Gegeven door: Venntiv, Siegfried Doetjes en Luc de Wit
Wanneer: 27 februari, 16.00
Waar: online

Meld je hier aan!

Vragen? Neem contact op

Onze opdrachtgevers

Online masterclass: duurzaamheid loont! 2
Online masterclass: duurzaamheid loont! 4
Online masterclass: duurzaamheid loont! 6
Online masterclass: duurzaamheid loont! 8
Online masterclass: duurzaamheid loont! 10
Online masterclass: duurzaamheid loont! 12

Wil je meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaand formulier of neem direct contact op met onze expert.

    Online masterclass: duurzaamheid loont! 14
    Sjanne Wolterink
    Consultant duurzame energie