MIT: R&D-Samenwerkingsprojecten

MIT: R&D-Samenwerkingsprojecten

MIT: R&D-Samenwerkingsprojecten

Deze subsidie stimuleert samenwerkingsprojecten binnen het MKB die gericht zijn op het ontwikkelen van innovatieve producten, diensten of processen. Het doel is om samen met andere Mkb’ers vernieuwing te brengen die past binnen de actuele maatschappelijke uitdagingen van Nederland.

Deze regeling is perfect voor Mkb’ers die samen met minstens één andere Mkb-partner aan baanbrekende projecten willen werken. Projecten die in aanmerking komen, moeten innovatief zijn en een samenwerkingsverband omvatten.

Subsidiebijdrage
Er kan subsidie gekregen worden voor de kosten die gerelateerd zijn aan personeel, onderzoek, en benodigde materialen voor het project. De subsidie dekt tot 35% van de projectkosten, met bedragen die kunnen oplopen tot € 350.000 subsidie voor grote projecten.

Openstelling
De regeling is geopend vanaf 11 juni en het is essentieel om je aanvraag op tijd in te dienen, omdat het budget snel kan worden uitgeput.

Meer weten?
Denk jij gebruik te kunnen maken van deze regeling of wil je meer informatie? Wij helpen je graag om van deze kans gebruik te maken en je innovatieve ambities waar te maken. Neem contact met ons op via 055 843 48 15 of mail naar info@venntiv.com.

Vragen? Neem contact op

Onze opdrachtgevers

MIT: R&D-Samenwerkingsprojecten 1
MIT: R&D-Samenwerkingsprojecten 3
MIT: R&D-Samenwerkingsprojecten 5
MIT: R&D-Samenwerkingsprojecten 7
MIT: R&D-Samenwerkingsprojecten 9
MIT: R&D-Samenwerkingsprojecten 11

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaand formulier of neem direct contact op met onze expert.

    MIT: R&D-Samenwerkingsprojecten 13
    Ronald Poppens
    Consultant circulaire economie