VEKI Subsidie

Kleine circulaire innovaties tóch wel in de DEI+

VEKI Subsidie

Goed nieuws voor duurzame ondernemers. Op 14 juni opent de DEI+ circulaire economie. Er is een speciaal budget van € 12,5 miljoen vrijgekomen voor kleinere innovatieve projecten tot € 3 miljoen gericht op de circulaire economie. De verwachting is dat men hier gretig gebruik van gaat maken.

De DEI staat voor Demonstratie Energie innovatie. Hieronder vallen allerlei duurzame thema’s maar deze € 12.5 miljoen is specifiek voor innovaties gericht op circulaire economie. Hieronder vallen: recycling van afval, hergebruik en biobased grondstoffen.

Hoe werkt het?
Aanvragen kan voor kleine pilot en demonstratieprojecten. Voor pilotprojecten is de subsidie 25% over het totaal. Voor een demonstratieproject is dat 35% ten opzichte van het meer geïnitieerde idee van een niet duurzaam alternatief. Heb jij een project dat innovatief is? Draagt het bij aan recycling van afstromen? Hergebruik? Of is het een innovatieve applicatie van biobased grondstoffen? Neem dan contact op! Toezegging gaat op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Je kunt ons bereiken via info@venntiv.com óf bel met ons kantoor op 055 843 48 15.

Vragen? Neem contact op

Onze opdrachtgevers

Kleine circulaire innovaties tóch wel in de DEI+ 1
Kleine circulaire innovaties tóch wel in de DEI+ 3
Kleine circulaire innovaties tóch wel in de DEI+ 5
Kleine circulaire innovaties tóch wel in de DEI+ 7
Kleine circulaire innovaties tóch wel in de DEI+ 9
Kleine circulaire innovaties tóch wel in de DEI+ 11

Wil je meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaand formulier of neem direct contact op met onze expert.