Uptrends – Toonaangevend en innovatief in de ICT en webbeheer

Uptrends heeft zich over de jaren gespecialiseerd in het verbeteren en ontwikkelen van websites en datapoints. Sinds 2007 biedt Uptrends een monitoringplatform voor bedrijven van elke omvang. Innovatieve software wordt continue gebouwd om de online aanwezigheid van klanten constant te verbeteren. Uptrends is begonnen met een handvol controlestations en het populaire Uptime Monitoring-platform. Van daaruit groeide Uptrends organisch in een respectabel, duurzaam tempo. Uptime Monitoring leidde tot Performance Monitoring, Web Application Monitoring, Server Monitoring, API Monitoring, Real User Monitoring, en acht controlestations werden meer dan 229 wereldwijde monitoringlocaties. In het voorjaar van 2018 verhuisde Uptrends het hoofdkantoor naar de derde en grootste kantoorruimte tot dan toe met nog meer ruimte voor verdere groei.

Website UptrendsToegepaste subsidies
Uptrends 1

Bij deze case zijn de volgende Sustainable Development Goals van toepassing:

Uptrends 3

Subsidies dragen bij aan groei

Publieke financiering in de vorm van subsidies heeft een belangrijke rol gespeeld in de groei van Uptrends. Zo heeft bedrijf onder meer subsidie ontvangen voor de ontwikkeling van de projecten: Agent Based Private checkpoint, Multi Step API Monitoring for IoT en het project Real User Monitoring 2.0. Deze innovatieve projecten zorgen ervoor dat Uptrends haar klanten nu én in de toekomst nog beter kan bedienen. Door deze innovatieve insteek blijft Uptrends gestaag doorgroeien en behaalt het vele successen.

Venntiv als subsidiepartner

Al sinds 2017 laat Uptrends de subsidieaanvragen verzorgen door subsidieadviesbureau Venntiv. De specialisten van Venntiv begeleiden en ondersteunen Uptrends in het schrijven van een goede WBSO aanvraag. Venntiv en Uptrends werken al vele jaren op goede voet samen en hebben door deze actieve samenwerking al vele positieve WBSO-beschikking tot stand weten te laten komen.

Vragen? Neem contact op

De opdrachtgever aan het woord

"Venntiv is al 8 jaar onze vaste partner in subsidiezaken. De deskundigheid van Venntiv en de professionele manier van samenwerken staan garant voor goede resultaten."
Uptrends 5

Coen Backer, CTO Uptrends

Toegepaste subsidies in de case

Uptrends 7

WBSO

Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO ) is een fiscale regeling die innovatie stimuleert. De Nederlandse overheid compenseert een deel van de loonkosten, overige kosten en uitgaven voor speur- en ontwikkelingswerk (S&O), ook wel Research & Development (R&D).

Onze opdrachtgevers

Uptrends 9
Uptrends 11
Uptrends 13
Uptrends 15
Uptrends 17
Uptrends 19

Wil je meer weten over deze case?

Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaand formulier of neem direct contact op met onze expert.

    Uptrends 21
    Jeroen Nielen
    Consultant ICT en softwareontwikkeling