WBSO tweede halfjaar 2020.

We zijn alweer bijna halverwege 2020, wil je ook het tweede halfjaar gebruik maken van WBSO, dan moet er uiterlijk 30 juni aanstaande een aanvraag worden ingediend bij de RVO.

WBSO en NOW gaan samen!
Vanwege de huidige coronacrisis kiezen veel werkgevers ervoor om medewerkers thuis te laten zitten wegens het gebrek aan werk. De overheid heeft onlangs de NOW-regeling in het leven geroepen om te voorkomen dat deze mensen ontslagen worden. Veel bedrijven maken hier volop gebruik van.

Indien je gebruik maakt van de NOW vormt dit geen probleem met het aanvragen van WBSO. De NOW richt zich op het in dienst houden van werknemers en WBSO kan alleen aangevraagd worden voor werknemers die bij jouw bedrijf op de loonlijst staan.

Daarom is het wellicht juist goed om te kijken naar de toekomstplannen en te investeren in innovaties en hiervoor een WBSO aanvraag in te dienen ongeacht of je wel of geen gebruik maakt van de NOW. Ook tijdens de coronacrisis heeft het opzetten en stimuleren van innovatieve projecten meerdere voordelen zo krijgen medewerkers nieuwe inzichten en blijven ze betrokken. Ook werkt men samen aan een duurzame toekomst!

Wil jij ook in het tweede halfjaar van 2020 gebruik maken van WBSO? Wacht dan niet te lang en neem zo snel mogelijk contact met ons op via 055 843 4815 of mail naar info@venntiv.com