MIT R&D-samenwerking 2021.

Werk jij samen met andere mkb-ondernemers aan innovatieve oplossingen? Let dan op! Je kunt weer subsidie aanvragen via de MIT R&D-samenwerking voor het vernieuwen of ontwikkelen van een product, productieproces of dienst.

Binnen een R&D-samenwerkingsproject werken twee mkb'ers aan het vernieuwen of ontwikkelen van een product, productieproces of dienst. De subsidie kan oplopen van minimaal € 50.000 voor een “klein” R&D-samenwerkingsproject tot maximaal € 350.000 voor een “groot” R&D-samenwerkingsproject. Het project moet vernieuwend zijn en passen binnen de doelstellingen van de topsectoren en de regionale agenda's. Wij kunnen je projectscreenen op MIT-potentie. Ook als je nog geen samenwerkingspartner hebt is het verstandig om contact met ons op te nemen, wil mogelijk kunnen wij jou vanuit het netwerk van Venntiv ondersteunen in het vinden van een geschikte partner.

Wat zijn de voorwaarden?

  • Het project dient aan te sluiten op het missiegedreven topsectorbeleid;
  • De kosten en inbreng dienen per mkb-ondernemer eerlijk verdeeld te zijn;
  • Eén deelnemer mag niet meer dan 70% van de kosten voor zijn rekening nemen;
  • Alleen de kosten gemaakt door de mkb-ondernemers zijn subsidiabel;
  • De looptijd bedraagt maximaal 2 jaar.

Openstelling

Aanvragen is mogelijk tot 9 september 2021 (17.00).

Meer weten?

Denk jij gebruik te kunnen maken van deze kans of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via 055 843 48 15 of mail naar info@venntiv.com.